Räjäytyslouhintaa Espoossa sekä muualla pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella

Ota yhteyttä

Eeuu-Louhinta Oy tekee räjäytyslouhintaa pitkällä kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla Espoossa sekä muualla pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella, kuten Siuntiossa, Kirkkonummella, Vantaalla ja Helsingissä.

Louhintatöitä jo toisessa sukupolvessa

Perheyrityksemme Eeuu-Louhinta Oy toimii jo toisessa sukupolvessa. Meillä on siis jo laaja kokemus hyvin erilaisista louhintaurakoista erilaisissa kohteissa. Olipa kyse sitten rakennus- tai saneerauskohteen louhintatöistä, voit kääntyä luottavaisin mielin puoleemme. Kaikissa louhintatöissä panostamme turvalliseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn. Teemme kirjalliset turvallisuus- ja louhintasuunnitelmat sekä huolehdimme tarvittavista viranomaisilmoituksista. 

Meillä on aina asianmukainen, kattava ja ajan tasalla oleva vakuutus, joten voit luottaa työskentelymme vastuullisuuteen.

Palvelemme osaavasti sekä yrityksiä että yksityisiä. Pidämme aina asiakkaamme ajan tasalla työn etenemisestä. Meille asiakastyytyväisyys on äärimmäisen tärkeää ja haluamme, että asiakkaamme pitävät yhteistyötä kanssamme helppona.

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja kerro tarvitsemistasi louhintatöistä!

Eeuu-Louhinta Oy on räjäytyslouhinnan luotettava asiantuntija

Kalustokuvake

Nykyaikainen kalusto

Nykyaikainen ja hyvin huollettu kalustomme on onnistuneen räjäytyslouhinnan perusta.

Palvelukuvake

Monipuoliset palvelut

Toteutamme räjäytyslouhinnan monipuoliset palvelut asiantuntevasti ja joustavasti, tarpeidesi mukaan.

Henkilökuntakuvake

Koulutettu henkilökunta

Räjäytyslouhinta on koulutetun henkilökuntamme vahvaa osaamisaluetta.

Nopeuskuvake

Nopeaa palvelua

Meiltä saat nopeaa palvelua. Tartumme työhön ripeästi ja työskentelemme kustannustehokkaasti.

Räjäytyslouhinta ja muut palvelumme

Meiltä saat räjäytyslouhintaa sekä muita laadukkaita louhintapalveluita, kuten avo- ja tarkkuuslouhintaa kilpailukykyiseen hintaan. Annamme mielellämme lisätietoja myös kalustostamme, jota käyttäen erilaiset louhintatyöt sujuvat onnistuneesti tarvitsemassasi kohteessa. Kun tilaat louhintapalvelut meiltä, voit olla myös varma siitä, että jätämme työmaan siistiin kuntoon louhinnan jälkeen. Työskentelemme aina ympäristöä kunnioittaen.

Ota yhteyttä