Monipuoliset louhintapalvelut Espoossa sekä koko pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella

Ota yhteyttä

Eeuu-Louhinta Oy tarjoaa monipuoliset ja korkealaatuiset louhintapalvelut yrityksille ja yksityisille Espoossa sekä koko pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella, kuten Siuntiossa, Kirkkonummella, Vantaalla ja Helsingissä.

Teemme kaikki louhintatyöt turvallisesti ja aikataulussa pysyen.

Ota yhteyttä ja kerro, minkälaisia louhintatöitä tarvitset! Palvelemme sinua joustavasti, nopeallakin aikataululla.

Teetä omakotitalon rakennuspohjan louhinta ammattilaisella

Oletko rakentamassa omakotitaloa kalliolle? Etsitkö osaavaa louhintatöiden tekijää rakennuspohjan louhintaa varten? Käänny rohkeasti puoleemme!

Omakotitalon rakennuspohjan louhinta on oma erikoisalansa, joka vaatii kokeneen ammattilaisen työpanosta. Me hoidamme pienen ja ahtaankin tilan louhinnan ympäristöä vaurioittamatta. Käytössämme on ajanmukainen, vankka ja hyvin huollettu kalusto, jolla louhintatyöt sujuvat joustavasti. Niin pienet kuin suuretkin louhintatyöt teemme ammattilaisen varmalla otteella, viimeisteltyyn työn jälkeen panostaen.

Kun tilaat louhintapalvelut meiltä, voit olla varma, että meillä on voimassa oleva ja kattava vakuutus. Hoidamme osaavasti myös tarvittavat viranomaisilmoitukset.

Kellarilouhintaa kokemuksella

Teemme kellarilouhintaa eli sisätilalouhintaa niin kotitalouksille kuin yrityksillekin. Henkilöstöllämme on laaja kokemus mitä erilaisimmista kellarilouhintaurakoista.

Perehdymme aina louhintakohteeseen huolellisesti ja otamme huomioon kohteen vaatimat erityisjärjestelyt. Siistimme luonnollisesti työmaa-alueen kuntoon louhinnan jälkeen ja viemme louheen sekä muun maa-aineksen pois.

Soita ja pyydä tarjous

Asiantuntevaa avolouhintaa

Tarvitsetko avolouhintaa rakennus- tai saneerauskohteeseesi? Kaikki avolouhinnan projektit toteutamme asiantuntevasti, asukkaiden ja kiinteistöjen turvallisuuden taaten. Avolouhinnat voimme tehdä sekä poraten että räjäyttäen. Suunnittelemme avolouhintatyöt aina huolellisesti ja toteutamme ne kokonaisvaltaisesti alusta loppuun asti.

Räätälöimme palvelumme joustavasti, tarpeidesi mukaan.

Kysy lisää